JPR Winkel

Wasmachines

Wasmachines – Bent u toe aan een nieuwe wasmachine? Dan kunt u bij onderstaande webwinkels terecht voor goedkope wasmachines van de beste merken. Zij bieden u zowel voorladers, bovenladers als was-droogcombinaties. Bovendien kunt u ook op onze pagina Tweedehands uw wasmachine kopen en verkopen.

Klik hier voor Wasmachines in Nederland
Klik hier voor Wasmachines in België

Goedkope Wasmaschine

Goedkope Wasmachines

Nederland Vlag Belgie
BCC
Coolblue
MediaMarkt
Voordelig Witgoed
AliExpress
Bol.com
Lidl

Wasmachine Voorlader – Als men over een wasmachine spreekt dan heeft men het meestal over een voorlader. Dit type wasmachine heeft de vulopening aan de voorkant. Een voordeel van deze is dat u een droger bovenop de wasmachine kunt plaatsen en dat dit soort wasmachines over het algemeen minder water verbruiken dan een bovenlader. Bij de bovengenoemde online winkels kunt u o.a. terecht voor wasmachines van de merken Bosch, Indesit, Miele, Samsung, Siemens en Whirlpool.

Wasmachine Bovenlader – Dit type wasmachine heeft de vulopening aan de bovenkant. Een voordeel hiervan is dat dit type niet zo groot zijn. Dit soort wasmachines hebben dus automatisch minder vulinhoud en het aantal toeren ligt ook wat lager. Een wasmachine bovenlader is dan ook meer geschikt voor kleinere huishoudens.Goedkope WasmachinesWas-Droog Combinatie – Wilt u naast uw wasmachine ook een droger hebben, maar heeft u hier geen plaats voor? Dan is een was-droogcombinatie wellicht iets voor u. Dit is namelijk een wasmachine en droger in één machine. Houdt u er dan wel rekening mee dat de wasmachine meer maximale inhoud kan hebben dan de droger waardoor u de was in twee keer zou moeten drogen, of minder was in de wasmachine moet stoppen. Dit laatste is vooral handig bij de was-droogcombinaties die een non-stop was-droog programma hebben. Hierbij wordt automatisch het droogproces gestart na het aflopen van het wasprogramma. De bovengenoemde webshops bieden u deze was-droog combinaties o.a. van de merken AEG, Candy, LG en Zanussi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: