JPR Winkel

Verhuiskaarten

Voor de leukste en mooiste verhuiskaarten bezoekt u de onder genoemde goedkope drukkerijen. Ook kunnen bedrijven, instellingen en winkels daar terecht voor een zakelijke verhuiskaart uit te zoeken om zo uw klanten en leveranciers op de hoogte te brengen van de adreswijziging. U kunt deze verhuiskaarten ook zelf ontwerpen zodat u er bijvoorbeeld een persoonlijke foto of logo op kunt plaatsen.

Klik hier voor Verhuiskaarten in Nederland
Klik
hier voor Verhuiskaarten in België

Verhuiskaarten

Goedkope verhuiskaarten

Nederland Vlag Belgie
Greetz.nl
Planet Cards
Printsy
Amazon
Greetz.be

 

U kunt natuurlijk standaard verhuiskaarten bij Hallmark of bij de verhuisservice van Post.nl bestellen. Om het wat persoonlijker te maken kunt u ook kiezen voor de originele fotokaarten. Hierin kunt u bijvoorbeeld een foto plaatsen van uw nieuwe woning of een plattegrondje waar uw nieuwe woning zich bevind en bedrijven kunnen bijvoorbeeld een foto van het nieuwe gebouw en/of van het personeel erop zetten. Bij de bovengenoemde drukkerijen kunt u bovendien ook nog terecht voor grappige felicitatiekaarten en uitnodigingen voor een housewarming party.

VerhuiskaartenMeer voor uw verhuizing

Bent u nog op zoek naar nieuwe of tweedehands meubelen voor uw nieuwe huisje of tuinartikelen om te gebruiken of te plaatsen in uw nieuwe tuin bezoek dan ons huis & tuin pagina.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: