JPR Winkel

Televisies

Bent u op zoek naar een nieuwe televisie, omdat u het nu toch tijd vindt voor een grotere en moderne LED. Plasma, Smart of HD TV? Of wilt u misschien overgaan op een 3D TV? De onderstaande webwinkels bieden u deze televisies van merken als JVC, Philips, Pioneer en Sony tegen zéér lage prijzen. Bezoek nu dus snel deze webwinkels om de mogelijkheden en de prijzen met elkaar te vergelijken, zodat u binnenkort in het bezit bent van een nieuwe tv.

Klik hier voor Televisies in Nederland
Klik
hier voor Televisies in België

Goedkope TV

Goedkope Televisies

Nederland Vlag Belgie
Amazon
Coolblue
MediaMarkt
Amazon
Bol.com
Unigro

Bestel eenvoudig en voordelig de beste, grootste en nieuwste tv’s bij de bovengenoemde webwinkels, zodat u op een uitstekend beeld naar het EK of WK voetbal, de mooiste documentaires en de beste films kunt kijken. Horecagelegenheden kunnen hier voor hun café of kantine grote flatscreen televisies of beamers bestellen. Voor in uw badkamer, keuken of slaapkamer kunt u daar natuurlijk ook terecht voor een kleine tv met een uitstekende beeldkwaliteit.
Buiten de vele beeldmaten kunt u bij deze elektrowinkels ook terecht voor tv-accessoires zoals afstandsbedieningen, CI modules en muurbeugels.

3D-Televisies

Bij 3D-televisies krijgt u een nieuwe dimensie op het scherm. 3D creëert een illusie van diepte. Actiescènes, special effects en achtergronden worden nog overweldigender en realistischer. Elk merk televisie maakt gebruik van een eigen 3D-bril.

Curved Televisies

Het beeldformaat van een Curved Televisie oogt groter dan bij hetzelfde formaat als een platte televisie. Dit komt doordat het beeldscherm van een Curved TV zacht gebogen is. Zo wordt er aan iedere zijde enkele centimeters gewonnen. Uit studies is gebleken dat een gebogen scherm een natuurlijke manier van kijken ondersteunt. Het menselijk oog heeft een bolling en de curve van een Curved Televisie is hierop aangepast.

LCD Televisies

LCD staat voor Liquid Crystal Display, waarbij kristallen reageren op elektronische golven. Iedere pixel heeft 3 kristallen. De kristallen laten het licht door of blokkeren het. Het beeld is vlak waardoor u minder schittering en reflectie op het scherm ziet.

LED Televisies

Het scherm wordt verlicht door LED-verlichting. Het scherm is platter dan die van een Lcd-televisie en vaak niet dieper dan 3 centimeter.

Goedkope TV´s

Plasmatelevisies

Het scherm van een plasmatelevisie bestaat uit pixels die zelf licht kunnen geven. Dit type scherm heeft dan ook geen achtergrondverlichting nodig. De beeldkwaliteit van dit dunne scherm is realistisch en contrastrijk en minder gevoelig voor kabelsignaal. Het energieverbruik ligt hoog en is afhankelijk van het soort programma. Hoe lichter het beeld hoe meer energie de televisie verbruikt. De kijkhoek ligt tussen de 160 en 180 graden. U kunt vanuit bijna iedere hoek van de kamer goed televisiekijken.

Bezoek ons pagina Tweedehands om een gebruikte televisie te kopen of te verkopen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: