JPR Winkel

Telefoon

Bent u op zoek naar een goedkope nieuwe mobiele telefoon? Zoekt u een nieuw abonnement voor uw huidige telefoon of wilt u juist een prepaid telefoon, omdat u niet aan een abonnement vast wilt zitten? Het kan natuurlijk ook zijn dat u eens een andere provider of besturingssysteem wilt proberen. De onderstaande websites bieden u goedkope telefoons, telefoonabonnementen en telefoonaccessoires. Neemt u dus rustig de tijd en vergelijk de prijzen en mogelijkheden bij de verschillende aanbieders.

Klik hier voor Telefonie in Nederland
Klik hier voor Telefonie in België

Goedkope Telefoons
Goedkope Telefoon

Nederland Vlag Belgie
Amazon
MediaMarkt
Amazon
Proximus
Scarlet

Abonnement/Prepaid/Sim Only

Abonnement – Wilt u vastigheid en tegen een laag bedrag, of in sommige gevallen een gratis nieuwe telefoon nemen, dan is een mobiel abonnement natuurlijk de beste oplossing voor u. Zo betaalt u elke maand een vast bedrag om te kunnen bellen, sms’en en internetten. U kunt dan ook kiezen uit verscheidene abonnementen, zoals per jaar met alleen bellen en sms’en waarbij u een vast aantal sms minuten betaald bijvoorbeeld (als u hier overheen gaat moet u wel extra betalen voor die sms-berichten, dus houd dit goed in de gaten), of twee jaar met bellen en sms’en en mobielinternet, waarbij u ongelimiteerd kunt bellen en sms’en en waar u betaald voor een internet databundel, dus bijvoorbeeld 1 GB per maand met een beperkte bandbreedte. U kunt dus gebruik maken van het internet tot een maximaal van 1 GB aan data verkeer per maand.

Prepaid – Hierbij betaald u voor een vaststaand aantal belminuten, alleen moet u dan wel zelf een telefoon aanschaffen tegen de normale prijs. U kunt ook kiezen voor prepaid internet voor uw mobiel. Dan kunt u tegen een vast bedrag gebruik maken van het internet op uw mobieltje.

Sim Only – Hiervoor geldt dat u alleen betaald voor een simkaart met een abonnement zonder een mobiele telefoon. Dus bent u tevreden over uw huidige telefoon, dan is dit een goede oplossing voor u. Let u er wel op dat uw telefoon simlock vrij moet zijn! U kunt een deblokkeringscode aanvragen bij uw provider om uw huidige mobiele telefoon simlock vrij te maken.

Goedkoop Telefoonabonnement

Besturingssystemen

Voor de huidige smartphones heeft u de keuze uit enkele verschillende besturingssystemen (=het gedeelte wat u telefoon aanstuurt):

Apple heeft het besturingssysteem iOS dat door hun ontwikkeld is en wat alleen op een iPhone draait.

Google heeft het besturingssysteem Android (wat ontwikkeld is door Android Inc en deze is overgenomen door Google) wat opensource is (dus iedereen kan dit aanpassen). Er zijn een hoop mobiele telefoons die gebruik maken van het Android besturingssysteem en daarom is de keuze ook  groter.

Nokia heeft een eigen besturingssysteem genaamd Symbian. Dit is een oud samenwerkingsverband tussen Nokia, Ericsson, Panasonic en Samsung en het draait tegenwoordig alleen nog maar op de mobiele telefoons van Nokia.

RIM (Research in Motion) heeft het besturingssysteem BlackBerry OS ontwikkeld voor hun BlackBerry mobiele telefoons en dit draait dan ook alleen op een BlackBerry.

Windows heeft het besturingssysteem ‘Windows Phone’ ontwikkeld en deze draait ook op verschillende merken mobiele telefoons.

Telefoon Accessoires

Accessoires zijn natuurlijk ook belangrijk voor u mobiele telefoon, zoals bijvoorbeeld de adapters, headsets, kabels, hands free units en opladers. Daarnaast zijn er natuurlijk ook beschermhoesjes voor uw telefoon, batterijen en memory cards. Zoals u ziet is er keuze zat om nog meer te kunnen genieten van uw mobiele telefoon.
Heeft u pas een nieuwe telefoon aangeschaft, vergeet u dan niet om een verzekering af te sluiten. Kijk daarvoor op onze verzekeringen pagina om direct een verzekering voor uw telefoon af te sluiten.

Wij wensen u hierbij alvast veel plezier met uw abonnement en/of nieuwe telefoon!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: