JPR Winkel

Suikerfeest

Tijdens de Ramadan periode en het afsluitende Suikerfeest kunt u hier allerlei lekkernijen, kado’s en andere artikelen bestellen. U hoeft dus niet langer meer de deur uit om al uw Suikerfeest artikelen op tijd in huis te hebben.

Klik hier voor Suikerfeest artikelen in Nederland
Klik hier voor Suikerfeest artikelen in België

Suikerfeest

Nederland Vlag Belgie
Ali Express
Supermarkt
Bol.com
Supermarkt

Suikerfeest Versiering

Maak van het Suikerfeest een extra speciale dag met de prachtige Eid versiering. Zo kunt u bij bovengenoemde webwinkels o.a. slingers, ballonnen, bekers, borden en nog heel veel meer vinden. Deze zijn allen van een super kwaliteit en kunt u tegen lage verzendkosten, goede service en een super snelle levering thuis ontvangen.

Baklava

Met het Suikerfeest wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd, waar veel zoete dingen, zoals baklava bij horen. Baklava bestaat uit laagjes filodeeg, die gevuld zijn met gemalen stukjes noot. Het geheel wordt na het bakken doordrenkt met een zoete siroop van suiker en honing, waarna het in kleine stukjes gesneden wordt.

Gedroogd Fruit

Vanwege de voedzaamheid is gedroogd fruit tijdens het Suikerfeest op vele tafels te vinden. Het is een uitstekend en vitaminerijk alternatief voor zoetigheden zoals snoep.

Halva Pistache

Er wordt wel eens gezegd dat het Suikerfeest een feest is van zoet eten , zoet praten. Halva is een zoete Oriëntaalse specialiteit, die gemaakt wordt met sesamzaad, suiker en plantaardige olie. Het smaakt heerlijk bij een kopje koffie of thee.

Kokos, Pinda en Sesam Snacks

Aan het einde van de Ramadan, tijdens het Suikerfeest worden veel zoetigheden genuttigd om energie te krijgen. De gecoate kokos-, pinda en sesamkoekjes zijn zoet en toch licht verteerbaar.

Suikerfeest Maaltijd

Kleding voor Suikerfeest

Tijdens het Suikerfeest wilt u natuurlijk de mooiste (en nieuwst) kleding aan. Elk jaar is het weer moeilijk te bedenken wat aan te doen: Traditioneel gekleed in een mooie kaftan of takchita of een iets moderne look? Een goede mix is om te kiezen voor een mooie maxi jurk met een mooi vestje of lange rok met een leuk blouseje en ballerina’s eronder. Zo ziet u er modern, maar toch enigszins traditioneel uit. U kunt deze kleding goedkoop bestellen bij bovenstaande webwinkels of bezoek ons pagina Islamitische Kleding.

Wenskaarten

Vergeet natuurlijk ook niet uw familie en vrienden een groet ter gelegenheid van het Suikerfeest te zenden. Kies daarvoor een mooie wenskaart op ons pagina Kaarten. Hier kunt u zowel uit een standaard kaartencollectie kiezen of maak een persoonlijke en unieke kaart met een foto of tekst.

%d bloggers liken dit: