JPR Winkel

Raamversiering

Zoekt u leuke raamversiering om uw ramen een beetje op te fleuren? Of wilt u juist meer privacy creëren door middel van raamdecoratie? Zo kunt u uw raam omtoveren in een mooi glas en lood patroon, of een melkglas look geven voor meer privacy, maar ondertussen wel licht doorlatend. Speciaal voor u hebben wij verschillende aanbieders voor u uitgezocht die voordelige raamversiering aanbieden. Bij de aanbieders kunt u kiezen uit folie, stickers, plexiglas of rolgordijnen. Onder de aanbieders kunt u iets meer informatie terugvinden over deze soorten raamversiering en zelfs hoe u raamfolie zelf aan kunt brengen.

Klik hier voor Raamversiering in België
Klik hier voor Raamversiering in Nederland

Goedkope Raamversiering

Goedkope Raamversiering

Nederland Vlag Belgie
Bol
AliExpress
Bol
Hema

Raamfolie – Een simpele manier om uw ramen te decoreren is natuurlijk door middel van folie waarmee u eenvoudig uw ramen mee kunt beplakken. Zo kunt u gewoon uw hele raam in één keer beplakken, maar als u creatief bent, kunt u natuurlijk ook leuke figuren uitsnijden om uw raamversiering een unieke look te geven.

Hieronder kunt u zien hoe u raamfolie zelf aan kunt brengen:

Stickers – De simpelste manier om uw ramen op te fleuren is door middel van thema stickers zoals voor de Kerst bijvoorbeeld, of leuke Sinterklaas stickers. Zeer geschikt voor kinderkamers, of als u gewoon uw huis een leuke uitstraling wilt geven tijdens feestdagen.

Raamstickers Decoratief

Plexiglas – U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een leuke foto van uw kinderen of dier af te laten drukken op plexiglas en dit te gebruiken voor uw badkamer of tuinhuisje bijvoorbeeld.

Rolgordijnen – Als u niet iets permanent op uw raam wilt aanbrengen, maar toch uw raam wilt versieren, dan kunt u er ook voor kiezen om leuke gekleurde rolgordijnen aan te brengen, met verschillende motieven. Dan kunt u er ook nog voor kiezen of deze verduisterend moeten zijn, of juist lichtdoorlatend.

Wat u dus ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u kwaliteit koopt, tegen zeer voordelige prijzen. Bekijk onze huis en tuin pagina als u op zoek bent naar leuke sfeerverlichting of leuke meubels.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: