JPR Winkel

Sigaretten en E-Sigaretten

Bij de onderstaande webwinkels kunt u eenvoudig en goedkoop uw  sigaretten, sigaren, (wegwerp) e-sigaretten, shag en tabak bestellen. Bij sommige sites kunt u ook terecht voor uw rokersbenodigdheden zoals een aansteker, asbak, hulzenstoppers, pijp, verdampers,  vloei en waterpijp. Wilt u echter juist stoppen met roken, dan bieden sommige websites u hierbij ook enige hulp bij aan.

Klik hier voor Stop met Roken Artikelen (Winkel 1)
Klik hier voor Stop met Roken Artikelen (Winkel 2)

Goedkope e-Sigaretten

Goedkope Sigaretten

Nederland Vlag Belgie
Bol.com AliExpress

Steeds meer verdwijnen de sigarenboeren uit het straatbeeld, maar geen probleem! U kunt bij de bovengenoemde online sigarenboeren gewoon uw pakje of slof Caballero, Camel, Gauloises, Kent, Marlboro, Pall Mall, Peter Stuyvesant, West of ander sigarettenmerk bestellen.
Vindt u echter de sigaretten veelste duur dan kunt u natuurlijk ook altijd zelf sigaretten maken, waardoor u maandelijks veel geld bespaart. Voor het zelf maken van sigaretten heeft u slechts tabak en een sigarettenmachine nodig.

E-Sigaretten

Een elektrische sigaret gebruiken is de beste optie als u op uw werk of in openbare gebouwen en plekken waar het roken van sigaretten of andere tabaksproducten niet is toegestaan. Een e-sigaret is een gezonder alternatief voor tabakssigaretten, want er komen geen verbrandingsproducten aan te pas. Veel rokers gebruiken ze dan ook als plaatsvervanger of middel om te stoppen met roken. Bij de meeste online sigarenshops kunt u terecht voor de merken Cookie, Jiksu, Joyetech, Koko (Black en Whyte) en Maxi.

Roken is DodelijkGoedkope SigarettenStoppen met roken?

De verslaving aan nicotine is de belangrijkste reden waarom mensen blijven roken. Stoppen met roken is moeilijk, maar misschien kunt u bij sommige van de hierboven vermelde websites terecht om van het roken af te komen. Mocht u daar niet de oplossing vinden, dan kunt u onze drogisterij pagina bezoeken voor bijvoorbeeld nicotinepleisters, nicotinekauwgom en nicotinetabletten.

Tips voor stoppen met roken:

  • Stoppen met roken is moeilijk. Daarom is het belangrijk dat u dit goed voorbereidt.
  • Kies een stopdatum.
  • Bedenk wat u gaat doen bij moeilijke situaties.
  • Bedenk hoe u omgaat met ontwenningsverschijnselen.
  • Kies een manier die bij u past. Praat en lees erover. Gebruik ondersteuning en eventueel hulpmiddelen en medicijnen.
  • Uw huisarts kan u hierbij begeleiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: