JPR Winkel

Keukenmixers

Bent u een liefhebber van zelf koken en wilt u zelf uw ingrediënten klaar maken of wilt u iemand verrassen die op zichzelf gaat wonen en die nog een keukenmachine voor in de keuken nodig heeft? Dan is een keukenmixer de ideale oplossing hiervoor. Met een keukenmachine kunt u uw ingrediënten bereiden of er zelfs een heerlijk drankje mee maken. Neemt u hieronder een kijkje en vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders van goede en goedkope keukenmixers. Daarnaast zullen wij daaronder verschillende keukenmachines bespreken.

Klik hier voor Keukenmixers in Nederland
Klik hier voor Keukenmixers in België

Goedkope Keukenmachines

Goedkope Keukenmixer

Nederland Vlag Belgie
BCC
Cofaro
Coolblue
MediaMarkt
AliExpress
Bol.com
Medion
Multi Bazar

Keukenmixer

Goedkope KeukenmixerEen keukenmachine is een alles in 1 machine waarbij u op een makkelijke manier de lekkerste gerechten bij elkaar kan mixen. Zo kunt u de ingrediënten voor uw maaltijd of sapje blenden, raspen, snijden, kneden en kloppen.
Door de losse onderdelen is de machine erg veelzijdig, maar kan dit ook een probleem opleveren bij ruimtegebrek in uw keukenkastje, dus hou hier wel rekening mee! Een groot voordeel van de losse onderdelen is dat deze makkelijk zijn schoon te maken in een afwasmachine (controleert u a.u.b. wel of de onderdelen geschikt zijn voor de afwasmachine in de handleiding!).
Door de verschillende snelheden van de machine heeft u ook een betere controle over wat u precies wil kneden of mixen. Zo heeft u bij het kneden van deeg een hoge snelheid nodig en bij het maken van een shake een lagere snelheid.
Voor u een machine aanschaft is het altijd handig om reviews te lezen over de machine en daar zelf uw oordeel uit trekken of deze wel of niet geschikt is voor uw wensen. Bij een hoop sites kan dit tegenwoordig zeer makkelijk waarbij er door eerdere klanten ook cijfers zijn gegeven aan het apparaat. Bekende merken voor keukenmachines zijn Kenwood, Bosch, Magimix, Moulinex, Philips en Tefal.

Staafmixer

Goedkope StaafmixersEen staafmixer wordt hoofdzakelijk gebruikt voor iets te pureren, maar net als bij de keukenmachine kunt u ermee kloppen, mengen, roeren, vermalen, mixen, hakken, crushen en snijden. Zo kunt u de crusher gebruiken om ijsklontjes te crushen voor een slush puppie bijvoorbeeld, of kunt er heerlijke slagroom mee kloppen. Een groot voordeel van de staafmixer is dat de meesten tegenwoordig draadloos zijn zodat u niet gebonden bent aan een vaste plek in de keuken voor het gebruik ervan. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een draadloze staafmixer, waarbij u de mixer oplaadt door hem in een houder te plaatsen.
Door middel van verscheidene accessoires kunt u de staafmixer nog veelzijdiger maken waarbij u dan kunt denken aan een hakmolen en mengbeker bijvoorbeeld. Zo kunt u uw staafmixer eigenlijk zien als een mini keukenmachine die veel minder ruimte in beslag neemt en dus ideaal is voor een wat kleinere keuken. Bekende merken voor staafmixers zijn Braun, Kenwood, Philips, Russell Hobbs, AEG en Tristar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: