JPR Winkel

Islamitische Kleding

De hieronder genoemde webwinkels bieden traditionele islamitische kleding en bescheiden mode voor dames, heren en kinderen. Deze collectie bestaat uit Islamitische kleding uit het Midden-OostenJordanië, Turkije, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Pakistan en de rest van de moslimwereld.

Klik hier voor Islamitische Kleding in Nederland
Klik hier voor Islamitische Kleding in België

Islamitische Mode

Goedkope Islamitische Kleding

Nederland Vlag Belgie
Amazon
Ali Express
Amazon
Bol.com

De bovengenoemde webwinkels bieden de nieuwste stijlen van Abaya, Thobes, Jilbab, Maxi-jurken, Pakistaanse jurken en meer. De collecties bevatten ook stijlvolle Hijab sjaals, prachtige Al Amirah hijabs, shayla sjaals, niqab en boerka sluiers, Koeweitse Hijabs, Khaleeji Abaya, Dishdasha, Niqabs en meer.

Islamitische Kleding Vrouwen

De webwinkels hebben een groot assortiment islamitische kleding en islamitische mode voor vrouwen. Omdat de meeste kleding rechtstreeks uit het Midden-Oosten en de hele islamitische wereld betrekken, kunnen ze kwaliteitskleding aanbieden tegen de laagst mogelijke prijzen. De online winkels hebben een grote verscheidenheid aan bescheiden stijlen en patronen in maten van klein tot groot. Zij bieden collecties voor alle seizoenen in verschillende stoffen. Waren, katoen en rayons met natuurlijke vezels zijn beschikbaar. U zult hier ook zeker slagen voor nieuwe kleding voor een Bruiloft, Ramadan of Suikerfeest.

Islamitische Kleding Heren

De hierboven genoemde webshops bieden ook authentieke traditionele geïmporteerde Islamitische Kleding voor heren. Zij branden de kleding direct uit het Midden-Oosten en Pakistan. Er zijn verschillende stijlen en patronen verkrijgbaar in maten van Small naar 4X. De collecties zijn voor alle seizoenen en weer verkrijgbaar. U kunt ook kiezen uit een verscheidenheid aan stoffen; Natuurlijke vezel wol, katoen en Rayon gemengde producten.

Islamitische Kleding Kinderen

Ook Islamitische kleding voor moslimmeisjes en jongens kunnen op deze website terecht voor Islamitische kleding. Meisjes kunnen hier o.a. een Abaya, Hijab of gebedskleding vinden en jongens een Thobe, hoofdkleding en een Salwar Kameez.

Islamitische Kleding

Gebedskleden

Ook bieden de webwinkels gebedskleden die uit de hele islamitische wereld geïmporteerd zijn. Het is een breed scala aan prints en kleuren, evenals kwaliteitsklassen van standaard tot superieur. Maten van eenpersoons, miniatuur en extra grote persoon zijn beschikbaar. De tapijten zijn geweldig voor dagelijks gebruik en de premium tapijten zijn uitstekende geschenken voor elke gelegenheid.

Hoofddoeken

U kunt hier kiezen uit verschillende soorten hoofddoeken:

  • HidjabDit is een hoofddoek waarbij alleen het haar bedekt is. Het gezicht en het lichaam zijn bij het dragen van de hidjab helemaal vrij.
  • Khimar – Dit betekent ook wel ‘cape’ in het Arabisch, want de khimar heeft de vorm van een cape. De khimar lijkt erg veel op de hidjab, alleen is de khimar een stuk langer. De khimar bedekt niet alleen het haar, maar ook de nek, schouders, boezem en delen van de armen. Het gezicht van de moslima is bij de khimar wel helemaal zichtbaar.
  • Chador – Dit is een Perzisch gewaad. De chador zorgt ervoor dat het hele lichaam bedekt is en je geen vrouwelijke vormen meer kan zien. Het gezicht blijft bij de chador onbedekt.
  • Nikaab – Dit is een sluier die het hele gezicht bedekt, behalve de ogen. Sommige nikaabs bedekken naast het gezicht ook de schouders en de boezem. De nikaab bestaat uit één stuk stof en is vaak donker gekleurd. De nikaab kan in combinatie worden gedragen met een hidjab of een chador.
  • Boerka – Dit is de meest bedekkende hoofddoek binnen de islam, want het hele lichaam inclusief de ogen is namelijk bedekt. Voor de ogen zit een gaasje waar de vrouw zelf wel doorheen kan kijken, maar zijzelf niet door anderen bekeken kan worden. De boerka is een Afghaanse versie van de chador.

Dhikr-Kralen

Dhikr-kralen en Moslim-gebedssnoeren staan ​​ook bekend als tasbih-kralen. U kunt ze via onze site bestellen in verschillende stijlen en materialen. Deze kralen worden traditioneel gebruikt bij het reciteren van Asma al-Husna (99 namen van Allah). De collecties bevatten verschillende stijlen in verschillende kleuren en patronen. Materialen zoals glas, steen, acryl, hout en meer worden gebruikt om deze kralen te maken. De eerder genoemde webwinkels bieden verschillende stijlen, van eenvoudige tot uitstekende kwaliteit.

%d bloggers liken dit: