JPR Winkel

Eierkokers

Bent u ook zo gek op een heerlijk eitje ‘s morgens bij uw ontbijt en wilt u natuurlijk wel dat hij precies naar uw wensen is? Dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat deze juist gekookt wordt. Een elektrische eierkoker is dan de ideale oplossing. Speciaal voor u hebben wij een overzicht gemaakt van verscheidene aanbieders van voordelige en goede eierkokers van merken als Bestron, Krups, princess of Streba. Neemt u dus gerust een kijkje bij de hieronder genoemde aanbieders en bestel uw eierkoker nu makkelijk, snel en veilig online.

Klik hier voor Eierkokers in Nederland
Klik hier voor Eierkokers in België

Eierkokerks Goedkoop

Goedkope Eierkokers

Nederland Vlag Belgie
BCC
MediaMarkt
Bol.com
Multi Bazar

De eierkoker werkt door middel van een simpel principe. U vult de eierkoker met water naar gelang het aantal eieren die u wilt koken. Daarna prikt u in alle eieren een gaatje door middel van het meegeleverde prikkertje, een punaise of een speld in de bovenkant van het ei. Nu kunt u de eieren in de elektrische koker stoppen en het apparaat aanzetten.
De warme plaat in de eierkoker zorgt ervoor dat het water dat u heeft toegevoegd begint te koken en nadat al het water is verdampt, zal het apparaat een signaal afgeven zodat u weet dat uw eieren klaar zijn. De eierkoker is meestal groot genoeg om 6 tot 7 eieren tegelijk te koken, maar u kunt er natuurlijk ook gewoon eentje koken, al verbruikt dit wel meer water dan als uw meerdere eieren wilt koken.

EierkokerHeeft u dus genoeg van het koken van uw eieren in een pannetje, dan is dit de beste oplossing voor u. Daarnaast is het ook milieu vriendelijker, omdat u minder energie verbruikt.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop en smakelijk eten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: