JPR Winkel

eBooks

Bent u al overgestapt op gemakkelijk digitaal lezen? Ebooks lezen betekent even fijn lezen als gewone boeken, maar zonder het gewicht. Hieronder staan verschillende specialisten als het gaat om ebooks. Zij bieden u een enorm assortiment Nederlandse en internationale ebooks, in alle genres. Dus maak u absoluut geen zorgen over de keuze in ebooks.

Klik hier voor  eBooks in Nederland
Klik
hier voor eBooks in België

Goedkope eBooks

Goedkope eBooks

Nederland Vlag Belgie
Amazon
Bol.com
Amazon
Proxis

Ebooks (e-boeken) hebben veel voordelen t.o.v. de traditionele boeken. U kunt tekstmateriaal 24 uur per dag, 7 dagen per week binnen enkele minuten downloaden. Op deze manier zijn er geen kosten die ontstaan bij het drukken, vervoer, opslag (bijv. in de winkel) en u hoeft er uw huis niet voor uit. Er blijven ook geen onverkochte boeken over.
Een ander voordeel van veel ebooks is de mogelijkheid om op ieder woord dat u niet kent te klikken en onmiddellijk verschijnt de betekenis van het woord. Nieuwe hulpmiddelen bij het lezen bieden mogelijkheden om de tekst te benadrukken en opmerkingen aan de zijkant te noteren.
Bovendien kunnen muziek, geluidseffecten, animaties, foto’s en figuren, hyperlinks, en supplementen in een ebook worden ingebed opdat hiermee rijkere en meer verscheidene mogelijkheden het lezen tegemoet komen.
Een andere voordeel is dat het kinderen van de basisschool de mogelijkheid geeft om de in een ebook aanwezige 3-D geografische kaarten te gebruiken, of interactief deel te nemen aan een geologische opgraving.
Meer mogelijkheden die een eBook zou kunnen bieden zijn: een ingebouwd woordenboek bij het lezen van vreemde talen, het toevoegen van aantekeningen, de mogelijkheid om multimediale elementen op te nemen.
De levensduur van boeken zou een financiële overweging kunnen zijn voor scholen. Boeken van papier vergaan op den duur. Het drukken  van boeken is duur, omvangrijk bij opslag, en zwaar bij het vervoer. Hun fysieke aard maakt ze minder toegankelijk. Ebooks daarentegen hebben een langere levensduur omdat zij steeds opnieuw elektronisch ge-updated en dus steeds opnieuw geprint en/of gedistribueerd kunnen worden. De ebooks kunnen op uw printer worden afgedrukt indien je gedrukte pagina’s wenst.

eBooks
Als de harde schijf van uw computer het begeeft of u raakt uw ebook op een andere manier op de PC kwijt dan zal de uitgever in de meeste gevallen u het e-boek opnieuw en kosteloos laten downloaden. Dit gebeurd niet als u een traditioneel boek kwijt raakt.
Tenslotte kunt u ook de leesbaarheid van een ebook precies aan uw wensen aanpassen. Lettertype, lettergrootte en schermcontrast zijn op het scherm instelbaar. Er zijn gedigitaliseerde spraak opties beschikbaar om de teksten in ebooks om te zetten in gesproken woord. Het is zelfs mogelijk om het gesprokene in een andere taal te vertalen inclusief gebarentaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: