JPR Winkel

Diepvriezers

Diepvriezers – Bent u op zoek naar een nieuwe vriezer? Vergelijk dan bij onder genoemde webwinkels de capaciteit van de vriezer, of de deurscharnier links of rechts zit en de energiezuinigheid. Let u er ook op dat niet elke vriezer goed functioneert in een te koude of te warme ruimte, en dat niet alle vriezers gemakkelijk schoon te maken zijn. U kunt bovendien ook op onze tweedehandspagina een diepvriezer kopen en verkopen.

Klik hier voor Diepvriezers in Nederland
Klik hier voor Diepvriezers in België

Goedkope Diepvriezers

Goedkope Diepvriezers

Nederland Vlag Belgie
BCC
Coolblue
Conrad
MediaMarkt
AliExpress
Bol.com
Lidl

Vrieskasten – De vrieskast heeft de deur aan de voorkant zitten en meestal heeft de vrieskast 2 of meer laden, maar soms is de indeling van de vrieskast hetzelfde als bij een koelkast. Vaak is de vrieskast ingedeeld in verschillende vriescompartimenten, met een verschillende houdbaarheidsduur per vak.

Vrieskisten
– Een vrieskist heeft een deksel aan de bovenkant. Een vrieskist is gemiddeld genomen groter dan een vrieskast en heeft vaak maar één vak, waarin u uw producten op elkaar moet stapelen. De vrieskist is aantrekkelijk wanneer u grote hoeveelheden wilt invriezen en bewaren, bijvoorbeeld oogst uit eigen tuin. U kunt bij de bovengenoemde webshops o.a. een vrieskist van het merk AEG, Beko, Exquisit, Haier en Wirlpool.

Koelvrieskasten – De koelvrieskast is een koelkast waar een vriesgedeelte bij in zit. Voor een koelvrieskast kunt u kijken op onze pagina koelkasten.Goedkope DiepvriezerKoelvriescombinaties – Een aparte koelkast en vriezer boven of onder elkaar. Als het vriesvak onderin zit, noemen we dit model upside-down. Het voordeel hiervan is dat het meest gebruikte gedeelte van de koel-vriescombinatie op ooghoogte zit. U hoeft niet te bukken om iets uit de koelkast te pakken. Ook deze combinatie vindt u op onze pagina koelkasten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: