JPR Winkel

Contactlenzen

Bestel uw contactlenzen en lenzenvloeistoffen goedkoop bij de onder genoemde betrouwbare contactlensspecialisten, want zij bieden u daglenzen, maandlenzen, kleurlenzen, lenzenvloeistof, multifocale lenzen, torische lenzen, weeklenzen en langetermijnlenzen van merken als Alcon, Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, Ocular Sciences en CooperVision.

Klik hier voor Lenzen in Nederland
Klik hier voor Lenzen in België

Contactlenzen

Beste en Goedkoopste Contactlenzen

Nederland Vlag Belgie
123Lens
Amazon
Lowlens
Alensa
Amazon

Daglenzen – Daglenzen zijn zachte contactlenzen die u maar één dag draagt. Het voordeel daarvan is dat je de daglens niet iedere dag hoeft te reinigen of te desinfecteren. Daglenzen zijn voor vele mensen ideaal vanwege het draagcomfort. Men heeft geen reinigingsvloeistoffen nodig en vanwege het korte gebruik is er veel minder kans op vuil en dus minder kans op infecties, irritatie of allergie.

Weeklenzen
– Dit zijn zachte contactlenzen die je gedurende een week draagt of soms twee weken wanneer je ’s nachts je lenzen niet inhoudt. Het is wel de bedoeling dat je de weeklens dagelijks reinigt en desinfecteert als je hem ’s nachts niet draagt. Zorg er ook voor dat je je handen goed wast alvorens je de lens op je oog plaatst. Anders is de kans groot dat er vuil achter de lens of in je oog komt en je oog gaat irriteren.

Maandlenzen – Maandlenzen zijn het meest gebruikte type lenzen. Er zijn verschillende soorten maandlenzen. Er zijn zachte contactlenzen die alleen de sterkte corrigeren maar ook torische (astigmatische) en multi focale lenzen. Een zachte maand lens zit comfortabeler dan een harde maandlens omdat zij meer vocht opneemt en hierdoor beter naar het oog vormt.

Langetermijnlenzen – In tegenstelling tot de meeste zachte contact lenzen kunnen jaarlenzen langere tijd gedragen worden. U kunt deze lenzen tot een jaar lang hergebruiken.

Torische of astigmatische contactlenzen – Deze lenzen zijn ontworpen voor mensen bij wie het hoornvlies niet geheel bolvorming is.

Multifocale contactlenzen – Deze contactlenzen zijn bedoeld voor een optimaal zicht voor dichtbij en afstand. Een leesdeel is nodig als de accommodatie van de eigen ooglens tekort gaat schieten waardoor dichtbij lezen lastig wordt.Goedkope Lenzen

Kleurlenzen – Kleur lenzen worden over de hele wereld gebruikt. Bij sommige van de bovengenoemde aanbieders kunt u onder andere Glamour, Fusion, 3 Tones, Stars & jewels, Basics, Big eyes, Crazy, Glow in the Dark en Twilight lenzen goedkoop bestellen. U kunt de kleurlenzen ook op sterkte bestellen.

Lenzenvloeistoffen – Er zijn verschillende soorten lenzenvloeistoffen: schoonmaakvloeistof, bewaar- en inzetvloeistof en alles-in-een vloeistof. Bij een gecombineerde vloeistof is altijd één functie minder werkzaam, vrijwel altijd is dit de schoonmaakfunctie. Een uitzondering hierop is het waterstofperoxide systeem dat een uitstekende desinfectie heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: