Computer

Bent u toe aan een nieuwe computer, of zoekt u onderdelen voor u computer zoals een nieuwe videokaart of extra geheugen? Voordat u wat aan gaat schaffen moet u natuurlijk wel precies weten wat u nodig heeft voor uw pc. Zo moet u ten eerste zeker weten of het misschien niet handiger is om een gehele nieuwe pc aan te schaffen omdat uw huidige pc toch al aardig wat jaartjes oud is en echt aan vernieuwing toe is. Ten tweede moet u natuurlijk checken of datgene wat u wilt aanschaffen ook wel compatible is met uw huidige pc.

Klik hier voor Computers in Nederland
Klik hier voor Computers in België

Goedkope Computers

Goedkope Computers en Computeronderdelen

Met andere woorden, past die geheugen uitbreiding wel in mijn computer, is mijn USB wel snel genoeg voor die externe harde schijf en waar u zeker op moet letten is of uw voeding het wel aan kan bij de aanschaf van uw nieuwe videokaart. Niets is vervelender dan net uw nieuwe videokaart te hebben geïnstalleerd en u erachter komt dat het niet werkt omdat de voeding het niet aan kan. Let u hier dus heel goed op! Hieronder hebben wij verschillende aanbieders voor u uitgezocht waar u terecht kunt voor al uw wensen op computer gebied.

Miljoenen artikelen
Nederland Vlag Belgie
Alternate
Amazon
MediaMarkt
AliExpress
Bol.com

Printers – Op de pagina voor de verkoop van goedkope printers vindt u o.a. webwinkels die o.a. de volgende merken printers verkopen: Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark en Xerox. Bezoek ons pagina Inkt en Toners indien u dit voor een voordelige prijs wil bestellen.

Geheugen

Bij een geheugen uitbreiding moet u vooral letten op welke versie er momenteel in uw computer zit en of u extra intern (RAM) geheugen nodig heeft of extern geheugen (harde schijf, flashgeugen, USB stick, enzovoorts). Dus zit er nu een DDR 2 kaart in het slot voor het interne geheugen, dan moet u ervoor zorgen dat uw nieuwe kaart ook een DDR 2 is. Het kan namelijk voorkomen dat een andere kaart niet in het slot past. Bij extern geheugen moet u erop letten wat voor aansluiting u heeft natuurlijk. Een externe harde schijf en USB stick passen alleen op een USB aansluiting en een Firewire (seriële computer bustechnologie ontworpen als vervanging van SCSI) aansluiting. Bij USB moet u erop letten dat u wel de laatste versie heeft want een externe harde schijf op een USB 1.0 aansluiting kan alleen maar frustrerend werken omdat het zo traag is.

Goedkope ComputeronderdelenGrafische Kaart

Bij de aanschaf van een videokaart (grafische kaart) moet u zich eerst afvragen waar u deze voor wilt gebruiken. Speelt u veel games of werkt u met foto- en/of videobewerkings software, dan is het belangrijk dat u een kaart koopt met een groot eigen intern geheugen zodat het interne geheugen van uw pc niet steeds wordt gebruikt wat weer tot vertraging kan leiden. Daarnaast moet u ook goed letten op de snelheid van de videokaart.

Hoe snel verwerkt de kaart alle informatie die hij voor zijn kiezen krijgt. U kunt ook in sommige gevallen besluiten om meerdere videokaarten samen te laten werken in uw PC. Dat levert weer betere prestaties op (al zijn die wel gering). Bij een SLI (SLI van Nvidia werkt alleen met identieke kaarten met dezelfde chipset) of Crossfire opstelling. Bij Crossfire maakt het niet uit welke merk/chipset het is, mits het Crossfire ondersteunt. Bij Crossfire is het echter wel zo dat het gebruik maakt van de traagste kaart. Zorg wel dat u twee kaarten heeft die even snel zijn.

Geluidskaart/Speakerset

Wilt u beter geluid hebben, omdat u veel video’s kijkt of bewerkt? Kies er dan voor om een betere geluidskaart aan te schaffen of om een nieuwe speakerset te kopen. Deze moeten dan natuurlijk wel compatible zijn met uw pc. Wees dus op uw hoede als u wat aan wilt schaffen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.