JPR Winkel

Communiekaarten

Bereikt uw zoon of dochter binnenkort de leeftijd van 7 of 8 jaar en gaat hij/zij dan de Eerste Heilige Communie doen? In Vlaanderen doen kinderen tegenwoordig hun eerste communie (afhankelijk van de regio) in het eerste of tweede leerjaar van de lagere school. Deze communie is natuurlijk een grote gebeurtenis in het leven van uw kind en daarom wilt u natuurlijk ook dat familie en vrienden in de kerk daarbij zijn. Bestel daarom bij de onder genoemde online drukkerijen leuke en originele communiekaarten.

Klik hier voor Communiekaarten in Nederland
Klik hier voor Communiekaarten in België

Goedkope Communiekaartjes

Goedkope Communiekaarten

Nederland Vlag Belgie
Greetz.nl
Webprint
Amazon
Greetz.be

Bij de bovengenoemde drukkerijen kunt u de mooiste en meest originele communiekaartjes goedkoop bestellen. U kunt bijvoorbeeld ook bij Greetz.nl of Kaartje2Go fotokaarten laten maken en zo dus een foto van uw zoon of dochter in de kaart laten verwerken. Deze kaarten zijn natuurlijk super leuk en zijn ook gelijk een hele leuke herinnering voor later aan deze speciale dag.

Buiten de fotokaarten en de uitgebreide collectie van andere communiekaarten kunt u op deze website ook persoonlijke bedankkaartjes en grappige felicitatiekaarten tegen lage prijzen bestellen. Overigens is het misschien ook geen gek idee om een professionele fotograaf tijdens de communie foto’s te laten maken, zodat uw zoon of dochter laten een hele mooie herinnering in beeld heeft. Bovendien kunt u de mooiste foto ook leuk gebruiken voor op de bedankkaartjes.

CommuniefeestGoedkope Communiekaarten

Geeft u na de communie in de kerk nog een feest thuis of in een zaaltje? Bezoek dan onze feestpagina waar u allerlei leuke feestartikelen, zoals ballonnen en slingers kunt bestellen. En om het feest helemaal compleet te maken mag de taart natuurlijk niet missen. Als gast wilt u natuurlijk ook een leuk kado aan het feestvarken geven en dan is iets van speelgoed natuurlijk altijd goed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: