JPR Winkel

Bedankkaartjes

U vindt bij de ondergenoemde drukkerijen mooie bedankkaartjes tegen voordelige prijzen. U kunt daar zowel voor een bruiloft, communie, geboorte, uitvaart of andere gelegenheid terecht voor kaartjes om uw familie, vrienden, buren, collega’s te bedanken. Bovendien kunt u bij de meeste drukkerijen uw eigen bedankkaart ontwerpen met daarin bijvoorbeeld een persoonlijke foto erin verwerkt.

Klik hier voor Bedankkaartjes in Nederland
Klik
hier voor Bedankkaartjes in België

Goedkope Bedankkaartjes

Mooie Bedankkaartjes

Nederland Vlag Belgie
Greetz NL
Kaartenhuis
Planet Cards
Amazon
Greetz Be

Bruiloft – Een persoonlijk bedankkaartje sturen aan de gasten die op uw trouwdag zijn langsgeweest en u een mooi huwelijkskado hebben gegegeven is natuurlijk een erg leuk idee. Zo kunt u hen ook gelijk een prachtige trouwfoto zenden in de vorm van een bedankkaart. U kunt op onze trouwpagina terecht voor bedankjes en andere benodigheden en diensten voor de bruiloft. En bezoek de website boekjereis.net indien u nog op zoek bent naar een mooie bestemming voor uw huwelijksreis.

Geboorte – Steeds vaker sturen ouders ook bedankkaartjes na een geboorte en waarom ook niet? Zo kunt u namelijk alle  bezoekers even bedanken voor hun geschenk en kunt u ze gelijk een leuke foto van de baby in de vorm van een bedankkaart ter herinnering sturen. U slaat dan dus gelijk twee vliegen in één slag. Bezoek onze geboorte- en zwangerschapspagina voor allerlei spullen en diensten die u nodig heeft bij de geboorte van uw kind.

Uitvaart – Er zijn verschillende manieren om mensen te bedanken voor de steun die ze u gaven na het overlijden van uw dierbare. De beste en makkelijkste manier is om ze een bedankkaartje te sturen. De dankbetuigingen worden doorgaans zo’n zes weken naar de begrafenis of crematie verzonden. Hieronder vindt u enkele tips waar u rekening mee moet houden bij de verzending van deze dankbetuigingen:

  • Begin de dankbetuiging met een zin waarin u uw dank uitspreekt, zoals: ‘Voor uw belangstelling en medeleven die wij van u mochten ontvangen na het overlijden van mijn/onze (man/vrouw/vader/moeder etc.)’.
  • Noem de naam van de overledene.
  • Daaronder schrijft u wat deze steun voor u heeft betekend.
  • Ondertekening (u kunt meerdere namen noemen maar u kunt er ook voor kiezen om te volstaan met: ‘Familie De Vries’).
  • Plaats en datum.

Overige Gelegenheden – Ook indien u iemand wil bedanken voor de verzorging tijdens uw ziekte, hulp bij het organiseren van een feest , je juf of meester wil bedanken voor het leuke jaar of jaren bij haar/hem in de klas of andere reden kunt u bij de bovenstaande drukkerijen terecht voor mooie en originele bedankkaartjes. Bezoek onze online kadowinkel indien u nog iets anders wilt geven.Goedkope BedankkaartenOverigens kunt u bij de bovengenoemde websites ook terecht voor overig drukwerk zoals uw Felicitatiekaarten, Menukaarten en Uitnodigingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: