JPR Winkel

Adverteren

Bent u op zoek naar een website waar u goedkoop kan adverteren? Dan bent u hier op de juiste plaatst. Als ondernemer zoekt u vaak naar manieren om meer naamsbekendheid te krijgen, om de omzet te verhogen of in tijden van recessie “het hoofd boven water te houden” zoals dat genoemd wordt in de zakenwereld.
Internet is een goed medium dat u bij veel potentiële klanten kunt brengen, en klanten van alle leeftijden en bedrijfstakken bij u kunt brengen.
Echter moet één ding gezegd worden, relatief goedkoop adverteren is mogelijk maar gratis adverteren bestaat vrijwel niet. Niet? Nee, aangezien de tijd die je moet investeren om succesvol gratis te kunnen adverteren meer kost dan het adverteren op een manier waarbij enkele kosten gemaakt worden.

Goedkope Adverteren

Goedkoop adverteren kan hier!

Hieronder vindt u onze tarieven (incl. btw) voor 1 jaar adverteren:

Url-vermelding: De kosten voor een linkvermelding op één van onze pagina’s bedragen slechts 300 Euro per 2 jaar.

Banner: De kosten voor een plaatsing van een banner op één van onze pagina’s bedragen slechts 750 Euro per 2 jaar.

Pagina: Indien u bij ons een advertentie wilt plaatsen welke de grootte heeft van één pagina bedragen de kosten 2000 Euro per 2 jaar. U heeft voor dit bedrag een pagina van maximaal 450 woorden + 3 plaatjes/foto’s ter beschikking.

Mocht u de banner en/of tekst niet kunnen aanleveren kunnen wij dit ook eventueel voor u maken/opstellen. In dit geval kunt u het tarief bij ons opvragen.

Alle bovengenoemde prijzen en informatie op deze pagina is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Wij kunnen ook bepaalde advertenties weigeren te plaatsen.

Mocht u interesse hebben of vragen hebben kunt u ons mailen naar info@jprarts.com.

Andere advertentiemogelijkheden

Hieronder vindt u andere websites en mogelijkheden waar en hoe u goedkoop kunt adverteren.

Boekjereis.net
Holiday & Travel
Viajes
Cheap Shopping
JPR News
JPR Nieuws
Fotografie
Photo & Video

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: